Rider

Een goede show staat of valt met goede afspraken. In het stageplan van Eigen Kweek kan je de podiumopstelling terugvinden, samen met de nodige technieken en aansluitingen. Onderaan vind je onze hospitality rider terug. We hoeven geen Champagne en kaviaar, een parkeerplaats en een droge zitplek is al meer dan voldoende.

Stageplan/Technical rider

Onze show komt helemaal tot z’n recht met een aangepaste belichting! Uiterlijk 2 weken voor de show dient een systeem/patchlijst met lichtplan bezorgd te worden zodat we alles goed kunnen voorbereiden. We brengen onze eigen lichttafel mee (Chamsys Stadium Connect), hebben een schuko aan FOH nodig en een netwerkkabel om de tafel mee op het systeem te zetten.

Eigen kweek kan ook zelf een PA- en lichtinstallatie voorzien voor je event, aangepast aan de locatie en de grootte van het publiek. Deze installatie kan heel het event gebruikt worden voor alle acts. Samen met de PA krijg je ook een gediplomeerde geluids- en lichttechnieker.

Hospitality rider

We verwachten van de organisatie een gedetailleerde routebeschrijving via mail zodat we vlot op de eventlocatie raken. De band bestaat samen met de roadie uit 8 leden waardoor 6 gereserveerde parkeerplaatsen geen overbodige luxe zijn. Voor het uitladen van de instrumenten staan we graag zo dicht mogelijk bij het podium. Indien dit niet lukt zijn enkele nuchtere of maximaal half beschonken helpende handen meer dan welkom. Een vast aanspreekpunt bij vragen is ook altijd handig.

Verder zijn we geen moeilijke mensen. Voor en na de show een plaatsje om te zitten, iets te eten en te drinken en we zijn meer dan content!